Türkiye Girişimcilik Vakfı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği GBase Dijital Programı'nı Açtı!

İstanbul Kalkınma Ajansı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği ile Toplum Gönüllüleri Vakfı ortaklığında pandemi sonrasında gençlerin yeni normale adapte olmalarını kolaylaştırmayı hedeflediğimiz GBase Dijital programımızın başvuruları açıldı!
Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi sorunu sonrasında başta lise, üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin ve daha sonra genel toplumun hem psikolojik ve sosyal olarak hem de iş ve yaşam süreçlerinde kendilerini geliştirebilmeleri için bu program kapsamında 5 modül tasarladık;
Psikososyal destek seansları
İlham Konuşmaları serisi
Girişimcilik modülü
Sağlık okuryazarlığı eğitimleri
Dijital okuryazarlık eğitimleri
Bu 5 modülümüz içinde bulunan Girişimcilik Modülü kapsamında COVİD-19 özelinde fikri olan ve bunu bir iş modeline dönüştürmek isteyen öğrencileri iki ay sürecek bir Girişimciye Dönüş eğitimine alıp fikirlerini ürüne dönüştürmeleri yönünde destek vereceğiz.
İş modeli oluşturmuş 10 takım ya da kişiyi iş modellerini daha da ileriye taşıyabilmeleri için siz değerli mentorlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Daha sonra bu 10 girişimi web sitemiz üzerinden tanıtarak iş modelleirini halk oylamasına sunarak ilk üç takımı seçeceğiz. Seçtiğimiz üç takımı, fikirlerini hayata geçirebilmeleri için desteklemeye devam edeceğiz.
Program süremiz toplamda 3 ay (Temmuz - Ekim ayları arası).
Programımız hiç bir kısıt olmadan her yaştan herkese açık olup sadece Girişimcilik modülü için Lise öğrencileri - Üniversite Öğrencileri - Yüksek lisans öğrencilerinin başvurularını kabul eidyoruz.
Daha ayrıntılı bilgi edinmek ve başvurmak için gbasedijital.com adresini ziyaret edebilirsiniz!
Benzer içerikler

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Projesi
Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı; sosyal girişimcilerinin bilgi, bağlantı ve görünürlük ihtiyacını karşılamayı, sosyal girişimciliği toplumsal ve çevresel sorunlara alternatif bir çözüm olarak yaygınlaştırmayı ve farkındalık yaratmayı amaçlar.
0 Comments