PartnerUp Girişimleri ve Kurumları Bir Araya Geldi!

PartnerUp programında yer alan sosyal girişimler, sosyal inovasyon alanında aktif, etki girişimcileri ile farklı alanlarda işbirlikleri geliştiren ve geliştirmek isteyen kurumlarla bir araya geldi.

PartnerUp Girişimleri ve Kurumları Bir Araya Geldi!

PartnerUp Girişimleri ve Kurumları Bir Araya Geldi!

Sosyal Girişim İstanbul kapsamında hayata geçen ve sosyal etki odaklı girişimlere odaklanan PartnerUp programı, girişimler ile kurumsal şirketleri bir araya getirerek Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na katkı sağlayan işbirlikleri ve ortaklıklar geliştirilmesini amaçlıyor.

Programın ikincisi buluşması 26 Mayıs Perşembe günü Impact Hub İstanbul’da fiziksel olarak gerçekleşti. PartnerUp programında yer alan sosyal girişimler, sosyal inovasyon alanında aktif, etki girişimcileri ile farklı alanlarda işbirlikleri geliştiren ve geliştirmek isteyen kurumlarla bir araya geldi. Özel sektör kurum temsilcileri kurumlarının vizyonlarını ve sürdürülebilirlik konusunda geçmiş, güncel ve gelecek faaliyetlerini aktardılar. Sosyal Girişimler ise girişimcilik hikayelerini, hedeflerini, bu doğrultuda yaptıkları ve yapmak istedikleri çalışmalardan bahsettiler. Her iki taraf için bağlayıcı görev üstlenen PartnerUp bu noktada olası işbirlikleri gerçekleştirebilecek kurum ve sosyal girişimleri eşleyerek birebir görüşmeler sağladı. Bu görüşmelerde birbirlerini daha yakından tanıyan kurum ve girişimler potansiyel işbirlikleri için ilk adımı attılar.

PartnerUp’ın ilk kurumsal şirket eşleştirme etkinliğinde yer alan kurumlarla tanışın:

Sun Tekstil  Anadolu Efes  Adesso Turkey Aygaz Tüpraş Akzo Nobel Yapı Kredi Bankası Arçelik Akiş GYO KoçSistem Eczacıbaşı Yapı Gereçleri / VitrA

PartnerUp’ta yer alan girişimlerle tanışın:

Bilim Virüsü çocuklara ve gençlere bilimsel düşünce alışkanlığı ve yeni nesil yetkinlikler kazandıran bir öğrenme platformudur. Gücünü bilgiden alan sosyal değişim ve daha iyi bir yaşam hedefiyle çalışır.

Biriktir ödül sistemiyle bireylere geri dönüşüm alışkanlıkları kazandırırken, firma ve yerel yönetimlerin sürdürülebilirlik çalışmalarını destekler.

Dem Derneği toplumsal zıtlıklar arasında diyalog alanları yaratarak, bu alanlarda deneyimle keşfedilen meselelere sürdürülebilir çözümler üretir.

Esmiyor iklim krizini ele alan ve düzenli yayınlanan bir podcast serisidir.

Gözen Institute tasarım, biyoteknoloji ve sanat odağında sürdürülebilir bir gelecek yaratmak için çalışır.

Harmoni Kadın Kooperatifi kadınların kendileri ve çocukları için güçlü bir gelecek inşa edebilmeleri amacıyla sosyo-ekonomik gelişme ve büyüme sağlama arayışı içinde bir araya gelen kadınlardan oluşan bir kooperatiftir.

Hau Biyoteknoloji ürünleri biyolojik olarak parçalanabilir ve gübrelenebilir, kimyasal içermez ve döngüsel ekonomiyi destekler.

Hydroborpem hidrojen yakıt hücreli araçlar için verimli ve yerli kompozit membran üretilmesini amaçlar. Köstebek çevresel ve toplumsal fayda sağlamak amacıyla elektronik atık toplama özelinde çalışır.

Legal Design Turkey hukuk alanında insan odaklı tasarım, sistem düşüncesi prensipleri ve iş süreç metodları uygulayarak değer yaratır.

This Is Mana geri dönüşüm projeleri ve işbirlikleri ile dezavantajlı topluluklar için sürdürülebilir gelir modelleri oluşturur.

Eğer siz de kurumsal şirketiniz ile Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp programında yer almak ve girişimlerle işbirlikleri geliştirmek isterseniz partnerup.sosyalgirisimcilikagi.org’da yer alan formu doldurabilirsiniz. Program 2023 sonbaharına dek farklı kurumların katılımına açık olacaktır. Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp programı hakkındaki tüm içeriklere https://www.sosyalgirisimcilikagi.org/topic/partnerup ‘a tıklayarak ulaşabilirsiniz.

0 Comments

Benzer içerikler


Sohbet