📣 6-11 Ağustos tarihleri arasında Arkhé Şirince Kampüsü'müzde gerçekleşecek olan büyük etki buluşması Arkhé Innovate ImpactFest’e Davetlisin!

📣 6-11 Ağustos tarihleri arasında Arkhé Şirince Kampüsü'müzde gerçekleşecek olan büyük etki buluşması Arkhé Innovate ImpactFest’e Davetlisin!
Etrafındaki sorunlar giderek artarken çözüm için ben neler yapabilirim sorusu aklını sık sık meşgul ediyor, Sahip olduğun birikimi ve motivasyonu nasıl değerlendirebileceğini merak ediyor, Seninle benzer kaygıları ve umudu taşıyan bireylerle bir araya gelmek için sabırsızlanıyor, Ve daha iyi bir geleceğe inanan, enerjik bir topluluğun parçası olmak istiyorsan bu buluşmaya mutlaka katılmalısın! 🌿 Alanlarında öncü araştırmacılardan sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlar üzerine çarpıcı paylaşımlar. 🌿 Gıda, tarım, enerji, eğitim ve sağlık gibi sektörlerden uzmanların bu alanların geleceğine dair panel sohbetleri. 🌿 Etki odaklı yeni kariyer alanlarını ve iş fırsatlarını keşfetme şansı. 🌿 Geliştirdikleri yenilikçi çözümlerle sosyal ve çevresel sorunlara çözüm üreten başarılı genç girişimcilerle samimi diyalog alanları. 🌿 Ortak sorunlara ilgi duyan, benzer kaygılar ve umutlar taşıyan bireylerin bir arada olduğu enerjik bir topluluk. Detaylı bilgi ve kayıt için: https://archeprojesi.com/kamp/arkhe-innovate-impactfest/307 Slack Grubu: https://join.slack.com/t/arkh-innovate/shared_invite/zt-1483bpv79-BIHudawg8TBWeZ5cPPNgig Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/arkheinnovate/ Gelecek Programlar https://archeprojesi.com/gelecek-programlar

0 Comments

Benzer içerikler


Sohbet